Britanski TV voditelj se pohvalio kako može sam sebi polizati penis

JEFF BRAZIER potvrdio je glasine koje su kružile o njegovoj rijetkoj sposobnosti. Britanski voditelj i zvijezda mnogobrojnih reality showova ranije je otkrio kako je ponosan na veličinu vlastite muškosti, a sada kaže da ima "poseban trik", to jest, da može sam sebi polizati spolni organ.

"Da, mogu. Nisam to radio već neko vrijeme, a to sam sposobnost otkrio dok sam bio učenik u Leyton Orientu. Stariji prijatelji uočili su da sam talent pa mi je jedan rekao: `Kladim se da ti možeš sam sebi pocuclati stvarčicu`, a i drugi su me nagovarali da probam. Pa sam probao i uspio jezikom dotaknuti penis. Nisam se dolje dugo zadržavao, samo sam ostvario kontakt. Stvar je u tome što sam bio mlad i fleksibilan", kaže Jeff.

Voditelj koji je uz to i samohrani otac dvojici sinova čija je majka umrla kaže kako je tijekom snimanja jednog realityja svojim trikom zabavljao ostale. "Padala je kiša, a kamere su bile ugašene, pa sam ih pozvao da vide što mogu. Jako sam sretan jer dolje imam nekoliko centimetara više od prosjeka", kaže Jeff. 

Pročitajte više