Camilla ugrožava reputaciju Charlesa kao budućeg kralja, evo i zašto

Foto: Splash

CAMILLA Parker Bowles jedna je od najomraženijih članica kraljevske obitelji. Britanci je ne vole još od osamdesetih godina kada je bila ljubavnica princa Charlesa i zadavala muke pokojnoj princezi Diani. Zbog uspomene na princezu i moguće negodovanje javnosti, Camilla nikad nije dobila titulu princeze od Walesa, iako je zakonita supruga princa od Walesa.

Postoji još jedna Camillina osobina koja ugrožava Charlesovu reputaciju. Navodno ona mrzi putovati i ima strah od letenja pa su posjeti koje odrađuje sa suprugom većinom na teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva. Tek u rijetkim prilikama Camilla ide po Europi, a navodno sada ne želi ići u Australiju sa suprugom i kaže da je "prestara i umorna za takve stvari".

Budući da kraljica Elizabeta ima 91 godinu, u skorijoj budućnosti bi Charles po načelu primogeneze trebao postati britanski kralj, ali nitko nije siguran da će se to dogoditi. Charles ima 69 godina, a Camilla 70 i sasvim je jasno da budućnost britanske monarhije pripada princu Williamu.

Pročitajte više