Čitačica s usana otkrila što su Kylie Jenner i Timotheé Chalamet pričali na Globusima

Foto: Profimedia

INTERNETOM su se proširile snimke Kylie Jenner i Timothéea Chalameta s dodjele Zlatnih globusa 2024. Mnoge je zanimalo o čemu je slavni par tijekom večeri pričao, s obzirom na to da se na snimkama nije čulo.

U raspravu na društvenim mrežama potom su se uključili čitači s usana i otkrili ono što je zanimalo obožavatelje. Tiktokerica Erin pod korisničkim imenom @sneakybrownnoser_, koja se predstavila kao čitačica s usana, razaznala je što su Kylie i Timothée pričali.

@cbs We will literally never get over the cuteness of this 💞💞💞#TimotheeChalamet #KylieJenner #GoldenGlobes ♬ love song (hesitations) (sped up) - Lofuu & Shiloh Dynasty & dprk

Tvrdi da su jedan drugome govorili da se vole, a Timothée je u jednom trenutku zahvalio Kylie što je došla s njim na dodjelu nagrada.

"Stalo mi je samo do tebe, ne bih propustila ovako nešto", navodno mu je odgovorila Jenner i potom mu pohvalila ogrlicu.

Osim njihovog razgovora, Kylie i Timothée su pažnju na dodjeli Zlatnih globusa privukli i ljubljenjem. Na Twitteru je osvanula lavina reakcija.

Pročitajte više