Đoković pri susretu s Kate napravio nešto što Federer nije i oduševio Britance

Screenshot: Instagram/Gulliver Image/Getty Images

NOVAKU ĐOKOVIĆU je, nakon što je odnio pobjedu nad Rogerom Federerom u finalu Wimbledona, pehar dodijelila vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton. 

Snimka te dodjele podijeljena je i na Instagramu Kensingtonske palače, a kraljevske je fanove jedan Novakov potez totalno osvojio. Svi su komentirali kako se Novak, poštujući pravila ponašanja s kraljevskom obitelji, naklonio Kate. 

"Ovaj naklon je tako pun poštovanja i sladak", "Obožavam tog frajera, zna pokazati poštovanje", "Divno ga je bilo vidjeti kako joj se poklonio i pokazao poštovanje", "Kakav gospodin, bravo Nole", "Pobjednik koji zna pokazati poštovanje, kakvo osvježenje", komentirali su fanovi. 

Embed from Getty Images

Njegov protivnik Federer se nije poklonio Kate, ali je s njom izmijenio nekoliko riječi, a ona ga je utješila stavivši mu ruku na rame i pohvalivši njegovu igru. 

Embed from Getty Images

U jednom je ranijem intervjuu Federer ispričao kako je upoznao britansku kraljicu Elizabetu. 

"Nisam znao kako se ponašati. Pitao sam Novaka što da radim jer sam znao da on zna. Izgledao je spreman za to. Objasnio mi je. Ja sam bio zadnji u redu pa mi je bilo najlakše jer sam vidio što ostali rade", ispričao je tom prilikom. 

Kraljica Elizabeta je inače Wimbledonu prisustvovala 2010. godine, a to joj je bio prvi put nakon 33 godine pauze. 

Napeti meč između Đokovića i Federera princ William i Kate pratili su iz kraljevske lože. 

Pročitajte više