Dragan Bjelogrlić nakon što je spasio život dječaku: "Ne zovite me herojem, svatko bi to učinio"

Screenshot: YouTube

NAKON što se jučer saznalo da je spasio život dječaku Lavu kojem je staklo prerezalo arteriju, oglasio se i glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić.

"Ne želim da me sada proglašavaju herojem, da novine pumpaju priču, pa da ljudi pomisle da se sam hvalim. Uradio sam najnormalniju stvar, i mislim da bi svatko to isto učinio na mom mjestu. Uostalom, u vrijeme kad smo bili klinci, uvijek smo pomagali jedni drugima. Nije se svijet baš toliko promijenio", rekao je Bjelogrlić za srpske Novosti.

Lav i njegov brat blizanac Vanja krenuli su u školu iz doma u ulici Svetozara Markovića na beogradskom Vračaru. Dječak je zaključavao vrata kad se porezao toliko da se krv nije mogla zaustaviti, piše Dnevni Avaz. Razbijeni crveni komadi stakla spali su sa starih ulaznih vrata koja dijele dvorišnu zgradu od glavne i Lavu su probili ruku.

Brat mu je pritiskao ruku iznad rane i poveo ga u obližnji kafić kako bi potražili pomoć. U blizini su se našli i glumci Dragan Bjelogrlić i Gordan Kičić. Bjelogrlić je odmah posjeo dječaka u automobil i odvezao ga u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da je dječaka samo pet minuta dijelilo od smrti.

Pročitajte više