Ecija Ivušić: Dan prije vjenčanja probudila sam se u suzama, nisam to tako zamišljala

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ udala se prije dva tjedna za glazbenika Gorana Beloševića, a sada je otkrila i neke pojedinosti o ceremoniji koju su organizirali dan prije vjenčanja

"Ja se probudim i počnem plakati i suza suzu goni...Ja to nisam tako zamišljala, to je bio trash party, white trash party'', ispričala je za IN magazin i dodala da ju je Goran tješio.

"Supruga od jednog mog prijatelja sa tenisa Petra Jelenića iz Splita, slučajno u želji da naprave neku koreografiju, ona je napravila dva koraka natrag i pala u more. Sad bi netko očekivao da cura počne plakati, a ona se krene smijati i na kraju ostatak muške strane svi u more tako da, reakcije i komentari s moje strane da je daleko najbolja fešta ikad", ispričala je.

Doznajemo zašto je Ecija Belošević zakasnila na vlastito vjenčanje

Prije nešto više od dva tjedna, Ecija i Goran Belošević izrekli su svoje sudbonosno da na pitoresknom otočiću Vrniku. Iako je njihovo vjenčanje izgledalo kao iz bajke, novopečeni supružnici našoj Anji Beneti eksluzivno su otkrili da se Ecija na dan vjenčanja ipak probudila u suzama, ali i na njega zakasnila čak 40 minuta. Ne propustite! 💕

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 27. rujna 2022.

Otkrila je i da je dan kasnije zakasnila na vlastito vjenčanje.

"Ja sam na svoje vjenčanje kasnila 40 minuta. Ja nikad ne kasnim, ne možeš vjerovati, ali stvarno nije mojom krivnjom", tvrdi.

Pročitajte više