Gdje su nestali poštenje i borba: Vajta izabrao Marija za drugog duelista

"I'LL BE back", rekao je Mario Mlinarić nakon što ga je Vajta izabrao za drugog duelistu. Naime, baš kao i Gego, Vajta je izabrao Marija i tako dokazao da poštene borbe zasigurno neće biti s obzirom da svi znaju kako je Mario najjači farmer. Dečki su se pokupili u svoje kućice te započeli s radovima.

Da nisi toliko proždrljiva i da ne gledaš toliko hranu, vidjela bi da sam došao zadnji za stol

Iznijeli su cijelu posteljinu na ogradu te se smjestili pored ograde i komentirali životinje. Odjednom je Mario promijenio temu te se požalio kako ga živcira Marina Perazić. "Ona meni sere da sam pojeo cijeli pekmez. Nisam bezobrazan, ali mogao sam joj reći 'gle Marina, sjela si prva za stol i da nisi toliko proždrljiva i da ne gledaš toliko hranu, vidjela bi da sam došao zadnji, a ne prvi za stol i da je tad već falio cijeli pekmez, jebem ti mater proždrljivu", požalio se Mario.

Marijev odnedavni "najbolji prijatelj", Vajta, u svemu se složio s ljutim farmerom. "Majka si, imaš dvoje djece pa kakvo je to ponašanje? Što i njima brojiš svaki obrok? Jedi, nek' ti je s blagoslovom", rekao je Mario dok je Vajtin komentar bio: "gladna, gladna, gladna." Gladni farmeri su zatim odlučili korisnije provesti vrijeme te su se poput male djece počeli mačevati.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više