Harry nije pozvao najboljeg prijatelja na vjenčanje zbog onoga što je rekao o Meghan

Foto: EPA

NAJBOLJI prijatelj princa Harryja Tom Skippy Inskip upozorio ga je da brza u vezi s Meghan Markle, zbog čega je princ zahladio odnose s njim te ga čak nije pozvao ni na vjenčanje, navodi se u najnovijoj knjizi Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family.

Skippy je savjetovao princu da ne brza sa zarukama i vjenčanjem te da pokuša najprije živjeti s Meghan kako bi je bolje upoznao, piše Telegraph. 

Međutim, Harryju se taj savjet nije nimalo svidio iako je dolazio od njegovog najboljeg prijatelja. 

"To je povrijedilo Harryja jer netko s kim je tako blizak nije vjerovao u njegovu prosudbu", kazao je neimenovani izvor.

Skippy i Harry su bili nerazdvojni, a zajedno su partijali i na Hvaru te u Las Vegasu kada su igrali bilijar u skidanje s plesačicama u hotelskom apartmanu.

Inskip i njegova supruga Lara Hughes-Young su kažnjeni zbog savjeta i isključeni sa svadbe kraljevskog para. Svađa je trajala sve do prošle godine, kada su popravili stvari nakon smrti Skippyine svekrve, navodi se u knjizi.

Nadalje, kako se navodi u biografiji, Harryjev brat, princ William, i njegova supruga Catherine također su izrazili slične zabrinutosti, što je narušilo odnose između braće i u konačnici dovelo do Megxita.

Glasnogovornik vojvode i vojvotkinje prethodno je izjavio The Postu kako par nije intervjuiran i nije dao svoj doprinos knjizi. Buckinghamska palača rekla je za Telegraph da neće komentirati sadržaj knjige ili tvrdnje neimenovanih izvora.

Pročitajte više