Hrvati ne gube smisao za humor: Na Fejsu se pojavio event za doček Godzille u Zagrebu

Foto: Facebook

JUČERAŠNJI potres u Zagrebu, najsnažniji koji je glavni grad pogodio od 1880. godine, došao je baš u vrijeme pandemije koronavirusa, no smisao za humor Hrvata nije mogao slomiti ni takav razvoj događaja.

"Da sam gledao film u kojem usred pandemije zvekne potres dao bi mu 3/10 na IMDB-u", reakcija je jednog tviteraša koja je postala viralna jer na poprilično slikovit način opisuje situaciju. Neki su komentirali da još samo fale skakavci i poplava, a na Facebooku jučer je nastao event Doček Godzille u Zagrebu, za koji je zainteresirano već više od 9 tisuća ljudi.

 "24.3. dočekujemo Godzillu u Zagrebu. Počasni gost Godzilla je vid'la vijesti iz Zagreba te se oglasila na Twitteru riječima: "Kad je bal nek je maskenbal" i da putuje u Zagreb. Navodno joj je Turistička zajednica grada Zagreba osigurala smještaj i besplatni krug na turističkom autobusu, u zamjenu za influencersku promociju na Instagramu i Twitteru. Utorak na Trgu, u isto vrijeme kao nedjeljni potres. Dress code: pidžama. #BeThereOrBeSquare. U svakom slučaju ne zaboravite na razmak od 2 m od Godzille, kako ne bi dobila Coronu. Ponesite vlastito piće", piše u opisu "događaja" koji je mnogima izmamio osmijeh na lice.

Pročitajte više