Istražitelji progovorili o mrtvom tijelu kralja popa: "To je bila njegova tajna"

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANAS je 10. godišnjica smrti Michaela Jacksona. Desetljeće bez glazbenika potpuno je zasjenila afera o pedofiliji koja je potresla svijet ove godine, a ovog vikenda je u Velikoj Britaniji prikazan novi dokumentarni film Killing Michael Jackson koji se bavi okolnostima njegove smrti. Michael Jackson umro je 25. lipnja 2009. godine u svom krevetu na imanju Neverland, a istražitelji su otkrili detalje prizora koje su zatekli.

Michael Jackson pronađen je potpuno ćelav, s tek nekoliko dlaka na jednom dijelu glave, otkrili su istražitelji koji su izašli na teren. Kralj popa cijelo je vrijeme nosio periku jer je kosu izgubio osamdesetih, nakon nesreće koja mu se dogodila na pozornici, kada mu je zapaljena kosa. Zbog opekotina kosa je nestala, a koža na glavi do smrti nije bila za pokazivanje. Perika je bila tajna kralja popa koji je bio poznat po brojnim estetskim intervencijama koje je uglavnom negirao.

Policajci su progovorili i o stvarima koje su zatekli u sobi kralja popa. Oni su uz beživotno tijelo Michaela Jacksona našli hrpu bizarnih stvari. U krevetu su pored njega bili računalo, jedna lutka za djevojčice i nekoliko fotografija beba.

Također, u sobi preminulog Jacksona bilo je puno bilješki i papirića s različitim natpisima, igala, praznih boca i otpada. U kaosu je pronađena i torba doktora Conrada Murraya koji je 2011. osuđen zbog smrti kralja popa.

Pročitajte više