Kad vidite ovu snimku princa Williama imat ćete više razumijevanja za Njonju, Janicu i Marića

Screenshot: BBC

BUDIMO realni, baš svi volimo uhvatiti nešto besplatno. Netko voli uhvatiti Bandićev grah na Prvi maj, netko karanfile za Dan žena, a netko, poput Janice Kostelić, Zdravka Marića, Gordana Jandrokovića i Davor Božinovića sjedala na Wimbledonu i vožnju Vladinim zrakoplovom do Londona.

No ne možemo ih kriviti jer čak i oni odrasli u uređenim zemljama i okruženim luksuzom ne mogu se suzdržati kad vide da su dobili nešto besplatno. Dokaz za to je snimka princa Williama emitirana na BBC-ju tijekom meča Marina Čilića i Rogera Federera. Iako si može priuštiti baš sve što poželi, William se nije mogao suzdržati pred kamerama te je brže-bolje počeo kopati po torbici s darovima. Čini se da ga ipak nisu oduševili jer je brzo odustao od njihova proučavanja.

Gledatelji su najprije mislili da je na finale došao sa svojom torbicom, no onda je objašnjeno da je malena torbica zapravo dar koji je dočekao posjetitelje.

Williama donekle opravdava činjenica da mu je ovo bilo prvo finale Wimbledona koje je gledao iz kraljevske lože pa je jasno zašto ga je ponijela atmosfera i sve mu je bilo zanimljivo, piše Daily Mail.

Pročitajte više