Korak dalje: Katie Holmes opskrbila Suri skupom šminkom

NAJPOZNATIJA svjetska celebrity beba, mala Suri Cruise, modu prati kao prava velika cura, a uz dizajnerske krpice najbolje ide i skupa šminka, zna to njezina majka Katie Holmes, koja svoje iskustvo svakodnevno prenosi četverogodišnjoj kćeri.

Suri si je odabrala crveni i ružičasti ruž, novu maskaru i ružičasto rumenilo, sve na odjelu za odrasle, a zadovoljna majka Holmes je pohvalila kćerin izbor, izvadila novčanik, platila i zadovoljna, s kćeri u naručju, napustila trgovinu.

Obitelj koja je stalno pod povećalom i osudom javnosti

Obitelj Cruise-Holmes već je neko vrijeme na udaru medija zbog načina na koji odgajaju, zapravo, odijevaju svoju četverogodišnju kći koja u štiklicama hoda kao prava odrasla djevojka, a ima ih na desetke - puno više nego jedna prosječna odrasla Hrvatica. Na njezinu garderobu mjesečno troše tisuće i tisuće dolara, a Suri se odnedavno i šminka - i to ne samo za posebne prilike, već svakodnevno.

Četverogodišnja Suri kao tinejdžerka

Katie Holmes se nedavno pokušala opravdati oko svojeg odnosa prema kćeri, ali nitko je nije shvatio ozbiljno pa je od opravdavanja odustala. Međutim, nije odustala od tretiranja četverogodišnje kćeri kao da je, u najmanju ruku, tinejdžerica, što su tabloidi, rastežući je svaki dan po naslovnicama, jedva dočekali. 

Pročitajte više