Ljudi iznenađeni kako izgleda stan u Japanu čiji mjesečni najam iznosi 275 eura

Foto: YouTube Screenshot

TikTokom se proširio video jednog stana u Tokiju čiji mjesečni najam iznosi 275 eura. Mnogi su se, kažu, iznenadili cijenom najma s obzirom na današnje visoke cijene stanova. 

U stanu se nalazi kupaonica i WC, kuhinja, dnevni boravak i spavaća soba. TikTokerica koja je objavila video na društvenoj mreži ispričala je da je najbliža željeznička stanica udaljena samo deset minuta hoda od stana.

Pogledajte kako stan izgleda.

@walksoflife11 Would you wanna stay there? #adayinthelife #apartmenttour #japan#japanlife ♬ original sound - Walksoflife11

Mnogi su se u komentarima složili da stan možda nije luksuzan, ali da ima sve što je potrebno za život i da bi rado živjeli u njemu. Čak su cijenu najma usporedili i s onima u SAD-u. 

"Ovo bi u New Yorku koštalo 1800 dolara (1650 eura)", "Stan nije nimalo loš, u New Yorku bi se isti takav vjerojatno plaćao puno više", "Ovo je čak i veće od mog stana u San Diegu koji plaćam 2200 dolara (2000 eura)", neki su od komentara. Drugi su pisali da ovakvi stanovi često budu nepotpuno namješteni, bez hladnjaka ili kreveta. No ističu da im to ne bi bio problem kupiti kad bi stanarinu plaćali 275 eura.

Pročitajte više