Madonna i njezina "ušlagirana ekipa" pokazuju svijetu kako se (ne) zabavlja

OSIM titule kraljice popa, Madonna među svojim slavnim i bogatim frendovima ima još jednu - kraljica zabava, a paparazzi su za to dobili potvrdu u "sačekuši" u Sohu, gdje je pjevačica s veselim društvom imala "kabala party". Pijane su sa zabave, naime, izašle sama domaćica Madonna, Gwyneth Paltrow te Trudie Styler, Stingova supruga. Čime ih je to Madonna napila - nije poznato.

Madonna je u posljednjih pet godina donirala ukupno pola milijuna funti za izgradnju nekoliko kabala centara, a posljednju je organizirala uoči svog pedesetog rođendana, i na nju pozvala brojne poznate prijatelje. U prvom redu to je Gwyneth Paltrow, s kojom se druži na zajedničkim tečajevima joge, a na privatnoj zabavi plesao je i Sting sa suprugom, zatim Stella McCartney te niz omiljenih "paparazzi meta".

Zajednica kabale u narednom se vremenu itekako može nadati novi"financijskim injekcijama" od Madonne - krajem prošle godine potpisala je ugovor kojim dobiva nevjerojatnih 120 milijuna funti za sljedeća tri albuma. Astronomski iznos donekle je shvatljiv kad se u obzir uzme izvrsna prodaja njezinog novog albuma "Hard Candy", kojim je zabilježila novi broj jedan na listi albuma, a zahvaljujući pjesmi "4 Minutes", i singlova.

M.A.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više