Miley Cyrus otkrila kome je posvetila trenutno najslušaniju pjesmu na svijetu

Foto: EPA

MILEY Cyrus  trenutno ima najveći hit na svijetu. Pjesma Flowers u posljednjih je 12 dana od objave preslušana 106 milijuna puta na YouTubeu, a milijuni ljudi na dnevnoj bazi slušaju je na glazbenim platformama na kojima je dostupna. Miley Cyrus sinoć se javila na Twitteru i otkrila kome posvećuje najveći hit u svojoj karijeri.

"Hvala što je Flowers broj 1 u svijetu. Ova je pjesma posvećena mojim obožavateljima i postojanoj ljubavi prema sebi koju želim svakom od vas. Zauvijek zahvalna, Miley", napisala je Miley i objavila video sa snimanja spota koji fanovi nisu vidjeli do sada.

Iako se uz pjesmu stalno veže ime Mileyinog bivšeg supruga Liama Hemswortha, žene su pjesmu zaista prihvatile kao himnu ljubavi prema sebi. Žene na društvenim mrežama pišu da ih pjesma spašava i ohrabruje, a mnoge idu toliko daleko da tvrde da je slušanje ove pjesme korisnije od psihoterapije.

"Ovo je napravilo više za moje mentalno zdravlje nego terapija", "Ne treba mi terapija, samo Miley Cyrus na repeat", "Terapija? Ne. Miley Cyrus", pišu žene.

Pročitajte više