"Muž me usred noći probudio plačući, kad mi je rekao zašto poželjela sam razvod"

Ilustracija: Youtube

JEDNA SE korisnica Reddita požalila da ju je muž usred noći probudio sav u suzama, a kad joj je rekao što ga muči, ostala je toliko zgrožena da mu je rekla da misli da se trebaju razvesti.

"U braku smo šest mjeseci, a u vezi pet godina. Oko Božića sam primijetila da se distancirao od mene, ali mi nije želio reći o čemu se radi iako sam ga molila. Jedne me noći probudio u suzama i pitao me bih li razmislila o tome da idem na tretmane Botoxom", ispričala je ona. 

Dodala je da je sve pokušala okrenuti na šalu, ali da je on mislio ozbiljno. Nakon toga ga je upitala što mu točno smeta, a on joj je rekao: "Sjebe me kad te vidim kako se smiješ."

"Nakon toga sam zatupila. Rekla sam mu da bismo se trebali razvesti. Znam da me voli i ja volim njega, ali nismo savršeni. Ne mislim da sam ni približno toliko ružna da mi muž mora plakati jer ga sjebava gledati me dok se smijem. Nikad nisam poželjela Botox, vjerujem u prirodno starenje. Osjećam se dobro u svojoj koži i mislim da mi je osmijeh najjači adut, ali čini se da to mog muža čini nesretnim", zaključila je. 

Drugi su joj korisnici posavjetovali da bi se trebala razvesti od njega. 

"Budi s nekim tko te ne želi promijeniti", pisali su joj. 

Pročitajte više