Najbolja prijateljica Kate Moss pronađena mrtva s 49 godina

Foto: Wenn

MANEKENKA Annabelle Neilson, bivša supruga milijunaša Nata Rothschilda i bliska prijateljica dizajnera Alexandera McQuinna, pronađena je mrtva s 49 godina. 

Detalji njene smrti zasad nisu poznati, no njeni su prijatelji za Daily Mail ispričali da se borila s depresijom te da je zbog teških bolova u leđima, nakon što je 2013. pala s konja, bila ovisna o tabletama protiv bolova. 

Annabelle je u tinejdžerskim danima preživjela brutalan napad u kojem je bila pretučena te se nakon toga borila s ovisnošću o heroinu. Kad joj je bilo samo 16 godina, muškarac ju je zavezao za drvo i tukao dva sata. Nakon toga je morala na plastičnu operaciju te je dugo patila od psihičkih posljedica. 

"Na neki način, heroin mi je spasio život. Da se nisam drogirala, vjerojatno bih počinila samoubojstvo", ispričala je jednom prilikom. 

Teško se mirila i sa smrću svoje srodne duše Alexandera McQuinna, koji je 2010. počinio samoubojstvo. 

"Bio mi je brat, dečko, moja srodna duša. Ljudi su me često zvali gospođa McQuinn. Pred smrt me čak i zaprosio, ali sam odbila. Sad mi je žao što nisam pristala", rekla je. 

"Uvijek je mislila da je prokleta. Samo je željela biti poznata po svom uspjehu, a ne samo kao prijateljica nekog slavnog. Počela je pisati knjige za djecu i nadala se da će od toga napraviti karijeru, ali nije imala previše uspjeha", ispričala je njena prijateljica. 

1994. udala se za Nata Rothschilda iz bogate bankarske obitelji, a razveli su se samo tri godine kasnije. 

Pročitajte više