Najgora stvar koja vam se dogodila na poslu? "Napravio sam 650 tisuća kn štete"

Video: Index

PITALI smo ljude da se prisjete najgore stvari koja im se dogodila na poslu. Odgovori nas nisu razočarali.

"Napravio sam 650 tisuća kn štete"

@index.hr

"Napravio sam 650 tisuća kn štete dok sam radio u osiguranju!"

♬ original sound - Index.hr

"Radio sam u osiguranju, i imali smo neke štete koje se prijavljuju na jedan način. Ali pošto sam ja tek počeo raditi, meni nitko nije rekao da se to prijavljuje na taj način, ja sam rekao - ja ću to sad malo skratiti i napravio sam 650 tisuća kn štete, koja je bila neprijavljena... Sića za studenta", nasmijao nas je jedan mladić.

"Onda je bio malo veliki problem jer nije bilo šefice, bila je na porodiljnom, pa je zamjenska šefica malo pošizila na mene. Ali dobro, onda sam ja rekao da ću doći jedan dan to srediti, ono neplaćeno... Šefica je rekla, ajde nema veze, tek učiš", prisjetio se. "Nije mi bilo svejedno kad su me nazvali da sam ja zeznuo 650 tisuća kn", dodao je.

"Zakačio sam se sa zamjenicom šefice"

@index.hr

Najgora stvar koja ti se dogodila na poslu?

♬ original sound - Index.hr

"Najgora stvar mi se desila prošlo ljeto, radio sam sezonu u jednoj trgovini. Došlo je do nekakvih sukoba između mene i zamjenice šefice. Klasično, međuljudski odnosi... Međutim, to je završilo tako što me žena izvrijeđala pa sam zvao svoju majku da ću dati otkaz pa je ona na telefonu vrijeđala moju majku... Digla je cijelu trgovinu na noge i nakon toga sam dao otkaz", ispričao nam je jedan dečko.

"Situacija je bila ta što je ta zamjenica voljela tako piti kave po tri sata, pustiti nas da sami ostajemo... Ja jednom rekao da to nije kolegijalno, ja ne stignem otići na pauzu radi tebe... I onda je tu ona poludjela i eto", pojasnio nam je.

"Upala sam u 'sifon', šest brodova je prešlo preko mene"

@index.hr

"Dok sam radila na raftingu upala sam u 'sifon', šest brodova je prešlo preko mene."

♬ original sound - Index.hr

"Radila sam na raftingu sedam godina i trebali smo snimiti promo video. Upala sam u, takozvani, 'sifon' koji te jednostavno usiše. Na tom području je zabranjen prolazak turistima i bilo kome, ali ja nisam znala da sam tu upala. Bila je skora smrt jer je šest brodova prešlo preko mene. Ja sam isplivala, svi su bili u šoku", prisjetila se jedna djevojka.

"Skiperi nisu mogli nastaviti ture, a ja i dalje nisam znala što se dogodilo. Kad su mi objasnili, dobila sam temperaturu 42 i 10 dana nisam radila", ispričala nam je sugovornica svoje umalo pogibeljno iskustvo.

"Policija je došla s četiri kombija"

@index.hr

"Znali smo da će policija doći, ali smo riskirali... Ali došli su s četiri kombija, bilo ih je mnogo"

♬ original sound - Index.hr

"Često putujemo svijetom da sviramo na ulici i tako smo jednom bili u Francuskoj. Svirali smo oko 23 sata, znali smo da će policija doći, ali riskirali smo... Dugo smo svirali, oko pola sata, dok oni nisu došli, i to s četiri policijska kombija. Pobjegli smo, ali zabranili su nam da sviramo na ulici", ispričao nam je jedan ulični svirač.

"Morali smo ostati tri dana u tom gradu, nismo znali što da radimo pošto nismo smjeli svirati", dodao je.

Pročitajte više