Nećakinja Dine Dvornika gradi karijeru u Americi: Poslušajte Arianin novi singl "Fly Away"

OBITELJ Dvornik očito je iznjedrila još jedan glazbeni talent. Mlada Ariana Dvornik, nećakinja pokojnog Dine Dvornika, polako ali sigurno gradi karijeru u Americi. Kći Deana Dvornika, odrasla je u Kaliforniji s majkom i bratom, a sudeći prema riječima Danijele Dvornik, s ocem nije u pretjerano dobrim odnosima. "Njoj i Deanu je zajedničko jedino to što joj je on otac", rekla nam je Danijela, no nije željela ulaziti u detalje. "Zaista ne bih o tome pričala. Njena je majka iz Novog Sada i Ariana živi s njom u Americi od malih nogu", kaže Danijela koja je s Arianom u kontaktu.

"Čujemo se preko Facebooka. Ona je od malih nogu polazila škole za glumu i pjevanje. Mnogo radi na svojoj karijeri, stalno je u planovima, na castinzima, a ide i u školu", objašnjava Danijela. Kaže da se Ella mnogo češće čuje sa svojom sestričnom kojoj je pomogla i u promociji njenog novog singla. Spot za pjesmu "Fly Away" objavljen je prije nekoliko dana, a Ella je odmah napravila Facebook fan stranicu za Arijanu kako bi je promovirala u Hrvatskoj.

"Ona i brat su na Dinu"

"Ona dugo radi na tome i znam da se dugo hoće baviti s tim, s glumom i pjevanjem. Poslala mi je spot prije par dana. Ima i brata koji se bavi DJ-iranjem. Oboje su na Dinovu stranu", kaže Danijela uz smijeh. Ističe da se Ariana bavi glumom i već je imala neke uloge. Njeno ime je na stranici IMDB zahvaljujući ulozi u dokumentarnoj mini seriji "True Crime Authors: Donnie Brasco". Osim pjevanjem i glumom, Ariana se bavi i manekenstvom, no njena najveća ljubav očito je glazba. Na svom Youtube kanalu, osim vlastitih izvedbi ima i spot "Afrika" Dine Dvornika, a sudeći prema Danijelinim riječima, Ariana je vezana za obitelj, iako ne dolazi često u Hrvatsku. "Posljednji put je bila kad je dida umro. Stalno je u poslu i planovima pa pretpostavljam da nema vremena za česte dolaske. Ali u kontaktu smo, više Ella nego ja", rekla nam je Danijela.

Pročitajte više