Od 8 do 830 tisuća eura: Ovo su najpopularniji oglasi na Index Oglasima

INDEX OGLASI rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa pa tako ovaj put u našem izboru najpopularnijih oglasa imamo tri vrhunska automobila i dvije jako zanimljive nekretnine. 

Najviše vaših pogleda u kategoriji automobila skupili su moćni Nissan Skyline, atraktivni Golf VI  i odlični Audi A6. Super luksuzni stan u Zagrebu privukao je veliki interes naših korisnika, ali najveći hit među nekretninama je povoljna vikendica kod Požege koju možete platiti i kriptovalutama. 

Ovo su oglasi koje je vidjelo preko 400 tisuća ljudi:

5. Audi A6

Ovaj vrlo rijetki Audi A6 3.0 TFSI Stage1 S-Tronic u Dakar Beige Metalik boji definitivno vrijedi pogledati. Ima potpuni, originalan S6 vanjski paket s S6 ispušnim sustavom, a pokreće ga 313 konjskih snaga. Uz to je i izvrsno opremljen, a servisna evidencija je besprijekorna. Vaš može biti za 29.900 eura. 

4. Luksuzni stan u Zagrebu

O ovom zaista posebnom stanu već smo pisali, ali ne možemo ga ne spomenuti ni kada je riječ o najpopularnijim oglasima. Oglašivač ga predstavlja kao jedan od najljepših stanova u centru grada! Smješten je u strogom centru Zagreba, luksuzno je uređen i ima odličan raspored. Velik je 171 metar kvadratni, ima jacuzzi, saunu i jednostavno izgleda iznimno luksuzno. Prodaje se za 830.000 eura. 

3. VW Golf VI

Ovaj nevjerojatni Golf je izazvao veliki interes kod ljubitelja VW automobila čim se pojavio na Index Oglasima, a jasno nam je i zašto. Ima 385 konjskih snaga, od 0 do 100 km/h dolazi za 3,7 sekundi i izgleda odlično. Do sada je prešao 101 tisuću kilometara i očuvan je poput novog, a dolazi i registriran do svibnja. Prodaje se za 25 tisuća eura.

2. Nissan Skyline Gtt

Nissan Skyline Gtt zasigurno je jedan od najatraktivnijih automobila koji su se u posljednje vrijeme pojavili na našem oglasniku. Jurilica iz 1998. godine je komplet složena na novo, dolazi s novim setom felgi, a pokreće ju preko 350 konjskih snaga. Vaša može biti za 23 tisuće eura. 

1. Vikendica u Dervišagi

Osim što je izrazito povoljna, izgleda lijepo i nalazi se na interesantnoj lokaciji pokraj Požege, ova kuća je posebna po još jednoj stvari - oglašivač osim gotovine prihvaća i kriptovalute Bitcoin te Ethereum. Vikendica je velika 51,60 metara kvadratnih i potpuno je namještena, dolazi s okućnicom od 1.286 m2, a prodaje se za samo 8.000 eura.

Pročitajte više