Okončan "Ponos Gotovčevih": Simona i Ante Gotovac ipak ostaju u braku!

"ISTINA je, razvodim se! Ne mogu više lagati ni sebi ni drugima, niti trpjeti psihičko maltretiranje zbog kojeg sam pred slomom živaca", u suzama je za Gloriju prošloga mjeseca rekla Simona Gotovac. No, nakon što je Ante Gotovac svoju suprugu danima uvjeravao "kako on nije za ništa kriv te kako je muž iz snova", kupovao joj cipele vrijedne 1.300 kuna i nudio 4.000 eura da mu se vrati, Simona je promijenila mišljenje i odlučila: "Ostajem u braku!".

Ovime se saga o obitelji Gotovac, koja već mjesecima okupira prostor hrvatskih medija i tabloida, napokon završava. Simona se trenutno nalazi u Bolu na Braču gdje će desetak dana promovirati Croatia Summer Poker Festival i, naravno, odmoriti se o napisa o trenutnom stanju njezina braka, a medije je optužila za izvrtanje istine i napuhivanje cijele priče o njezinom razvodu te najavila tužbu protiv istih. 

Postupak za razvodom kojeg je Simona prije nekoliko dana pokrenula u dogovoru sa svojom odvjetnicom biti će obustavljen po njezinom povratku u Zagreb. Ante još uvijek boravi u Zagrebu jer, kako kaže, ima poslovnih obveza, a Simoni će se na Braču pridružiti tijekom vikenda. Tjedniku Arena priznao je kako svaki dan poslije završenog posla ide u Petrovu crkvu u Zagrebu i moli se za Simonu i kćerkicu Gabrijelu, te za mir, ljubav i blagostanje u obitelji s kojom se svakodnevno čuje putem telefona.

Simona, dakle, zadržava prezime Gotovac i sa Antom unatoč svemu što se događalo proteklih tjedana ostaje u braku, a Ante je još jednom obećao kako će od sada pa na dalje biti mnogo bolji otac i suprug nego što je bio do sada. Ovime je okončana, nadamo se, i posljednja epizoda "Ponosa Gotovčevih".

K.H.

Pročitajte više