Pamela Anderson o pojavljivanju bez šminke: Nisam mislila da će itko primijetiti

Foto: Profimedia

PAMELA ANDERSON (56) izazvala je pomutnju kada se prošlog mjeseca pojavila na Tjednu mode u Parizu, sjedeći u prvom redu na nizu revija nenašminkana. Za svoj prirodni izgled dobila je pohvale od kolegica poput Jamie Lee Curtis i Scarlett Johansson, koje su to nazvale "činom hrabrosti i pobune" odnosno "snažnom porukom". Anderson, međutim, nije očekivala tako snažne reakcije.

"Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Paris Fashion Weeku? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka”, rekla je za People u novom intervjuu. Anderson, koja je nedavno otkrila da je prestala nositi kozmetiku nakon što je njezin vizažist preminuo 2019., također ima pozitivan stav o starenju u Hollywoodu.

"Ja to zovem životom, a ne starenjem. Uzaludna je jurnjava za mladošću. Sve što možemo učiniti je prigrliti ono što jesmo u trenutku u kojem jesmo, i biti u redu s time gdje nam sada noge stoje", rekla je nekadašnja zvijezda Baywatcha.

Unatoč brojnim estetskim operacijama, Anderson je sada zauzela stav da je posve u redu biti "ogoljena" lica, iako to ne znači da se zauvijek pozdravila s kozmetičkim preparatima. "Ne protivim se tome, samo ne želim igrati igru. I bio je dobar osjećaj pogledati se u ogledalo i reći: Dobro sam i ovako'', rekla je glumica.

Pročitajte više