Pamela Anderson progovorila o svom divljem seks životu: "Jedan muškarac ne može sve"

Screenshot: Youtube

GLUMICA Pamela Anderson progovorila je o svom burnom ljubavnom životu otkrivajući kakve veze ima s Vladimirom Putinom, Julianom Assangeom, Sylvestrom Stalloneom i nogometašem Adilom Ramijem.

Kroz intervju s Piersom Morganom, Pamela je otkrila da je u kontaktu s Putinom još od 2009. godine, otkad je uspjela dogovoriti s njim zabranu lova na tuljane.

''Imam odličnu vezu s Rusijom'', izjavila je.

Komentirajući glasine o romansi s osnivačem Wikileaksa Julianom Assangeom, Pamela je odgovorila kako su samo dobri prijatelji.

''Ne bih rekla da je išta romantično, samo smo jako bliski'', rekla je Anderson.

Prisjetila se i svog odlaska na neslavan party u poznatoj vili gdje je trebala gledati osnivača Playboya u grupnom seksu sa sedam golih plavuša, ali je ubrzo shvatila da svi žele vidjeti nju s Hughom Hefnerom.

''Promatrala sam ih s kraja kreveta kad sam shvatila da oni zapravo gledaju u mene. Pomislila sam kako to nije film i da moram otići'', ispričala je Pamela.

Progovorila je i svojim susretima sa Sylvestrom Stalloneom koji joj je nudio stan i auto, ali ga je odbila shvativši da bi to značilo otvorenu vezu njega s drugim ženama.

Zvijezda Baywatcha kaže kako je uvijek slijedila mantru svoje tete.

''Jedan muškarac ne može sve'', izjavila je objašnjavajući kako je imala različite muškarce u svom životu koji su je različito stimulirali.

Ipak, u njezinom životu sada je samo jedan muškarac, nogometaš Adil Rami, s kojim trenutnom živi i uživa u Francuskoj.

Pročitajte više