Paris Hilton mislila da je kokain u njezinoj torbici ustvari žvaka

PARIS HILTON rekla je policajcu koji joj je pretraživao torbicu i u njoj pronašao kokain da je mislila kako je to u stvari žvakača guma. Bogata partijanerica uhićena je nakon što je kod nje pronađeno 0,8 grama kokaina, no Paris, kao i uvijek i za sve, ima spremno objašnjenje. Torbica koju j nosila nije bila njezina, a za paketić koji je u njoj vidjela mislila je da je žvaka ili neki slatkiš.

Bogata nasljednica Paris poznata je po raznoraznim isprikama koje plasira nakon što je novinari uhvate u laži ili policajci pri kršenju zakona. Godinu dana prije no što se pojavio pornić s bogatom plavušom u naslovnoj ulozi, Paris se klela kako nju nikada nećemo vidjeti kako se seksa s Rickom Salomonom, koji je tvrdio sa ima snimku, te da je on obični lažljivac i gad te vrlo bolesna osoba. Na kraju se pornić ipak pojavio.

Uvijek u centru neke afere

Nakon što se 2008. godine Paris pohvalila prijateljici kako ima čak 17 pasa jer se njezini ljubimci nekontrolirano razmnožavaju, na nju se okomilo društvo za zaštitu životinja. Ispitivali su je zašto životinje nije dala sterilizirati, a ona im je odvratila da je to učinila još ranije. Voditelj jedne emisije u kojoj je tada gostovala optužio ju je da je to slagala, a ona je rekla: U redu. Dva ljubimca nisu bila sterilizirana".

Paris je na sebe privukla pažnju i kada je  prošloga mjeseca fotografirana kako u vojničkom stajlingu na jednoj jahti te podiže desnu ruku dok drugom imitira brčiće iznad usne. Mediji su se odmah raspisali o tome da se bogatašica ugledala na Jesseja Jamesa poznatog po flertovanju s nacizmom. Njezina glasnogovornica je rekla: "Uopće nije imala vojnički šešir i samo je plesala s podignutom rukom".

Paris često ulove kako nosi sa sobom tuđu drogu bez da je toga uopće svjesna

Kada je početkom srpnja policija navodno uhitila Paris u Južnoafričkoj Republici također zbog posjedovanja droge. Slučaj se ponovio nakon nekoliko tjedana, a Paris je oba puta porekla bilo kakvu vezu s drogom. Protiv nje nije podignuta nikakva optužnica. I ovaj posljednji slučaj u kojem se Paris spominje u kontekstu s drogom svjedoči o tome da poznata partijanerica stvarno ima peh. Uvijek, jadna, naleti na policiju dok sa sobom uokolo nosi tuđu drogu bez da je toga uopće nije svjesna.

Pročitajte više