Prepoznajete li pjevačicu na ovoj fotki? "Ovo sam ja iscrpljena od alkohola"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Jessica Simpson podijelila je fotografiju iz 2017. godine kojom je obilježila četiri godine bez alkohola.

"Ova osoba u ranim jutarnjim satima 1. studenog 2017. neprepoznatljiva je verzija mene. Toliko sam toga o sebi trebala otkriti. Točno u tom trenutku znala sam da ću pronaći svoje svjetlo, da ću pobijediti u unutarnjoj bitci i da ću vratiti samopouzdanje i hrabro krenuti naprijed", napisala je uz fotografiju na kojoj u ružičastoj trenirci sjedi u dnevnom boravku.

"Da bih u tome uspjela, morala sam prestati piti alkohol jer je sprječavao moj um i moje srce da se kreću u istom smjeru. Iskreno, bila sam iscrpljena. Htjela sam osjetiti bol da bih je kasnije mogla nositi kao značku časti", dodala je.

"Ne mogu vjerovati da su prošle četiri godine. Djeluje mi kao da su prošle najviše dvije. Mislim da je to dobra stvar. Postoji toliko stigmi oko riječi 'alkoholizam' i oko etikete alkoholičara. Pravi posao koji sam trebala odraditi bilo je prihvaćanje neuspjeha, boli, slomljenosti i samosabotaže. Nije bio problem to što pijem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe. Nisam poštivala vlastitu moć i snagu. Danas se poštujem. Pomirila sam se sa strahovima i prihvatila dijelove svog života koji su tužni. Osjećam da sam snažna i duhovno hrabra. Jako sam iskrena i otvorena prema svima. Slobodna sam", zaključila je.

Početkom 2020. godine Simpson je objavila memoare Otvorena knjiga u kojima je otkrila da je bila seksualno zlostavljanja kao djevojčica. U memoarima se prisjetila i dana kada je prestala piti. 

Prisjetila se da nije mogla odjenuti svoju djecu za Noć vještica zbog alkohola. "Sram me reći da ne znam tko ih je zapravo te večeri odjenuo u kostime", napisala je.

Sljedećeg dana posjetili su je prijatelji, a ona im je priznala da je vrijeme za promjenu. "Moram prestati. Nešto se mora promijeniti. A ako alkohol ovo čini i ako alkohol pogoršava stvari, onda moram stati", prisjetila se da im je rekla.

Pročitajte više