Prepoznajete li tko je na ovoj fotki? Jedan je od najpoznatijih glumaca današnjice

Foto: Instagram

SLAVNI glumac Hugh Jackman danas, 12. listopada, slavi 55. rođendan. 

Povodom svog rođendana Hugh je na Instagramu objavio fotografiju iz tinejdžerskih dana. "Imao sam možda 17 godina. Bio sam asistent asistenta nogometnog tima", napisao je Jackman.

Na fotografiji Hugh pravi grimasu, a odjeven je u odijelo. Ispod fotografije skupila se hrpa komentara. "Da mi je netko pokazao ovu sliku i rekao mi da pogodim tko je to, nikada ne bih pogodila da je to Hugh Jackman", jedan je od komentara. Mnogi su mu hvalili izgled te čestitali rođendan.

Prvi rođendan nakon razvoda

Ovo je prvi Hughov rođendan od razvoda. Naime, Jackman i njegova supruga Deborra-Lee prošlog mjeseca objavili su da se razvode nakon 27 godina braka.

Australski par zajedno ima dvoje djece, Oscara (23) i Avu (18). Upoznali su se 1995. na setu australske TV serije Corelli te su se jako brzo zaljubili. Deborra, tad već etablirana glumica, i Hugh, tada tek glumac u usponu, vjenčali su se manje od godinu dana kasnije. Godinama ih je pratio glas jednog od najskladnijih holivudskih parova.

Inače, Jackman je rođen u Sydneyju, a roditelji su mu Englezi. Majka ih je napustila kad je imao osam godina. Ostao je s ocem računovođom i braćom i sestrama. Završio je gimnaziju, a potom diplomirao komunikacije, no odlučio se baviti glumom. U svijetu glume je od 1994. godine. Najpoznatije uloge su mu Logan, Wolverine, X-Men...

Pročitajte više