Princeza Diana bi bila baka iz noćne more, tvrdi princ William

Foto: Wenn

SIN princa Harryja i Meghan Markle unuk je jedne od najslavnijih žena u povijesti, ali će odrasti uz samo jednu baku, Meghaninu majku Doriju Ragland. U euforiji oko rođenja prve bebe princa Harryja i vojvotkinje Meghan danas se u mnoštvu vijesti spominjala pokojna princeza Diana, a fanovi kraljevske obitelji neizmjerno žale jer nije dočekala unuke.

Princ Harry majci je danas odao počast na način na koji to nikad nije napravio njegov brat William. U prvoj objavi nakon rođenja sina naglasio je da su njegove dvije tete, lady Jane Fellowes i lady Sarah McCorquodale, i grof Charles Spencer obaviješteni o rođenju dječaka. Time je pokazao da jednako uvažava obitelj svoje pokojne majke, kao i obitelj svog oca Charlesa.

Harryjev brat William u jednom je intervjuu rekao da svojoj djeci stalno priča o njihovoj baki Diani. Priznao je da mu je pomalo teško potpuno prenijeti sliku o Diani svojoj djeci budući da je Kate nije poznavala pa ne može na taj način govoriti o njoj. Tom prilikom je priznao da misli da bi Diana bila baka iz noćne more.

"Već vidim da bi ona bila ona baka iz noćne more, koja dolazi bez najave kada je vrijeme kupanja, igra se s djecom u kadi, napravi nered, ispolijeva cijelu kupaonicu i onda samo ode kući", kazao je princ William.

Pročitajte više