Pripita Morićka i trijezni Grubnić izazivali ekscese u narodnjačkom klubu?

O POSLJEDNJEM posjetu Nine Morić rodnoj grudi, čini se, još ćemo dugo slušati. Samo ovaj tjedan u javnost je "procurilo" nekoliko detalja vezanih za Nininu vruću zagrebačku noć, a one najpikantnije i najodvratnije po svojem običaju donosi novi broj Arene. Nina Morić, navodno je, nakon što je odradila prijateljsku gažu za Mehunku u njezinom Poshu, noć provela u društvu prijateljice, Mihaela Galekovića i novopomirenih stilista Marka Grubnića i Nevena Ciganovića.

"Spavam samo s gayevima..."

Nina se, navodno kako piše Arena, opila te tako "sretna i zaljubljena" žicala Marka Grubnića da je ljubi. "Što me gledate i moj novi dečko je gay. Ja samo spavam s takvim momcima", vikala je u popularnom gay okupljalištu imena Rush. Nakon toga veselo društvo je odlučilo promijeniti atmosferu te se zaputilo u narodnjački klub Diamond, gdje je Morićka u stiskanju s Grubnićem otišla korak dalje, te se počela senzualno polijevati šampanjcem i zavoditi sve što hoda.

Nepristojna i bahata


Podsjetimo, pompozno najavljivani dolazak Nine Morić iz medijskog cirkusa se pretvorio u medijski fijasko, jer je talijansko-hrvatska starleta na dogovorena snimanja kasnila i po nekoliko sati te tako, osim novinara, u nezgodnu poziciju stavila i osramotila svoju prijateljicu, Snježanu Mehun. Ljuta na hrvatske novinare koji je "kleveću i predstavljaju u lošem svjetlu", Nina svoj loš imidž u domovini nije ni pokušala osvjetlati - niti jednog sugovornika niti jednom nije pogledala u oči (što samo govori da je Nina, uz materinji jezik, zaboravila i manire koje bi trebala njegovati svaka dama), novinarima je već prije početka "pressice" bilo zabranjeno postavljati joj suvisla pitanja, a medijski cirkus jedva vrijedan spomena okončala je vrijeđanjem ljudi koji su je, na koncu konca, i učinili slavnom.

Dozlogrdila i Grubniću

A kako piše Arena, Morićkini ispadi u petak navečer su dozlogrdili i Marku Grubniću. Navodno su je on i prijateljica Loreta Čubrilović, nakon što su shvatili da s izazivanjem incidenata ne misli stati, onako pripitu utrpali u auto i odvezli u Sheraton, gdje je Nina odsjela.

Pročitajte više