Rihanna otkrila na koji estetski zahvat planira ići: "Želim da izgledaju kao nekad"

Foto: Profimedia

Pjevačica Rihanna dala je iskren intervju za Interview Magazine, u kojem je govorila o majčinstvu, izgledu i estetskim zahvatima. U skorije vrijeme, kaže, planira otići na jedinu operaciju koja je zanima, a to je podizanje grudi.

"Želim da mi se grudi vrate tamo gdje su bile i prije, više prema ramenima. Ne želim implantate, želim samo podizanje grudi", rekla je. Ostali zahvati je ne zanimaju.

"Nisam dovoljno istraživala o tome da znam, ali čula sam da postoji mogućnost da nakon zahvata ostanu ožiljci. S time sam se pomirila, no drugim se zahvatima ne želim podvrgnuti. Primjerice, ne želim ići na zatezanje trbuha jer ne želim imati 'novi' pupak niti ožiljke na trbuhu", dodala je.

Presretna je što je postala majka

Govorila je i o majčinstvu te kako je trudnoća utjecala na njezino tijelo.

"Celulit u trećem tromjesečju nije šala. Odjednom vidiš višak koji dolazi s mjesta za koja niste ni znali, a sve je u bedrima, jer bedra nose težinu djeteta i maternice", rekla je. Oduvijek je željela postati majka, a sada joj je ta želja i ispunjena - s reperom A$AP Rockyjem ima dva sina, jednogodišnjeg RZA i 8-mjesečnog Riota Rosea.

Rocky joj puno pomaže oko djece. "Kada presvlači pelene, navuče majicu preko nosa, to bude jako smiješno", kaže pjevačica. Obožavatelji jedva čekaju da Rihanna objavi nove pjesme jer ništa novo nije izbacila od 2016., no ona nije sigurna da će se to tako brzo dogoditi.

"Mozak mi trenutno radi unatrag. Obično prvo imam glazbu, glazba me vodi u sve te vizualne mogućnosti, a sada imam sve te vizualne elemente, a još nemam pjesme za njih, ali možda je upravo to ključ uspjeha ovaj put. Možda me vizualne ideje vode do pjesama koje trebam napraviti", rekla je.

Pročitajte više