Robbie Williams: U doba najveće slave živio sam na jednoj banani dnevno

Foto: Netflix

OVIH dana na Netflix stiže dokumentarac o Robbieju Williamsu, a slavni je glazbenik tim povodom za britanski The Sun iskreno progovorio o trenucima najveće slave, teškom poremećaju prehrane, borbi s anoreksijom i propitkivanju oko glazbene karijere.

Robbie je priznao kako je izgubio više od 12 kilograma u kratkom vremenu, i to zahvaljujući lijeku za dijabetičare, koji mnogi koriste za mršavljenje. "Čim dobijem nekoliko kilograma, to je strašno loše za moje zdravlje. Imam osjećaj da ću izluditi", rekao je.

"Živio sam od jedne banane dnevno"

Otkrio je kako se u prošlosti borio s, kako kaže, anoreksičnim epizodama kada je brojao svaku kaloriju. "Na vrhuncu karijere živio sam od jedne banane dnevno, odnosno samo 90 kalorija. Mene poremećaj prehrane prati cijeli život, to je ustvari neka mješavina svih poremećaja", tvrdi.

Sve to i još mnogo više detalja iz privatnog života otkrit će u novom dokumentarnom serijalu koji s prikazivanjem kreće 8. studenog na Netflixu. A oni koji su već imali priliku pogledati epizode, tvrde da će prikazati Williamsa kakvog do sada nismo vidjeli.

Pročitajte više