Sanja Doležal: Posla je sve manje pa je vremena za bavljenje sobom sve više



PJEVAČICA Sanja Doležal, koja ima 48 godina, za Index je otkrila kako održava dobru formu i zbog čega i danas izgleda dobro. "Mislim da je za svaku ženu jedino bitna kontinuirana njega. Ja nisam pobornik skupih kremica, krema od zlata, krema od ikre i tako dalje. Podržavam one koji jesu i oni koji vole neka i izvole. Mislim da je puno važnije svaki dan skinuti šminku prije nego što ideš leći. Lice redovito čistiti, lice kontinuirano mazati, a sad, bila to krema od 50 kuna iz nekakvog našeg najbližeg dućana ili ona od par hiljada kuna, potpuno je svejedno. Ne vjerujem u tu moć čudotvornih krema, ali vjerujem u redovnu njegu", objasnila je.

Sanja o vježbanju: Plešem Zumbu, imam društvo za badminton te šećem psa svaki dan

Na pitanje koliko često vježba, Sanja  govori: "Počela sam opet nešto kao onako punom parom vježbati svaki dan pa onda plešem Zumbu, imam društvo s kojim igram badminton i imam psa s kojim se šećem, ništa pretjerano, ali uživam u tome".

Morali smo je pitati i kako stigne uskladiti sve obveze oko posla, obitelji i vježbanja, a ona nam je rekla: "Bez problema uspijevam to sve raditi jer su mi djeca već dovoljno velika i prilično su samostalni. Oboje su u srednjoj školi, tinejdžeri, posla je sve manje i manje pa vremena za bavljenje sobom imam sve više".

Pročitajte više