Šaulićev klavijaturist još je živ: "Molite se Bogu za njega"

Foto: Instagram

KLAVIJATURIST Šabana Šaulića, Mirsad Kerić, još uvijek bori se za život u bolnici, unatoč tome što je većina regionalnih medija prenijela vijest da je on podlegao ozljedama u bolnici.

Tu je vijest prenio i Index, od Dnevnog Avaza koji je pisao kako im je informaciju potvrdio Šaulićev menadžer Sabit Dervišević. No ispostavilo se kako ta informacija nije točna.

"Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao tešku prometnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Ja i moja obitelj molimo sve novinare i medije da prestanu da izvode lažne informacije da je tata umro, tata je još uvijek na aparatima. Molim vas molite se bogu za tatu. Hvala", napisao je Mirsadov sin Denis na Facebooku.

To je za Klix.ba potvrdio i Šaulićev menadžer. "Klavijaturist Šabana Šaulića još uvijek je živ. Ljekari su kazali da, ako danas situacija bude iole stabilna, da će dati sve od sebe kako bi ga spasili iako je situacija veoma složena. No, ako on danas ne bude kašljao i ako mu i dalje ne bude funkcionirao oštećeni dio mozga, ljekari će biti primorani isključiti ga s aparata".

Sabit je dodao kako je jučerašnju dezinformaciju namjerno plasirala medicinska sestra koja se brine o zdravstvenom stanju Kerića, s obzirom na to da su mu moždane funkcije gotovo svedene na minimum.

Zašto pak se čak i mediji koji su pisali da imaju potvrdu sad prave da su dezinformaciju prvi objavili Nijemci - nije poznato.

Pročitajte više