Oženio se Sergej Trifunović

Foto: Instagram/Sergej Trifunović

SRPSKI glumac Sergej Trifunović  (51) nedavno je zaprosio svoju 24 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović na njen rođendan, a danas su se i vjenčali u crkvi, piše srpski Blic. Kako saznaje spomenuti portal, Sergej i Isidora danas su obavili crkveno vjenčanje, a tom prilikom organizirali su i ručak za obitelj, dok u rujnu planiraju veliko vjenčanje.

Isidora se ranije oglasila i opisala svoj odnos s Trifunovićem.

"Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je to zahtijevao, ali naravno da ću ja to uvijek poštovati. Što reći. Tako sam sretna. Oboje smo jako sretni i uživamo. Što se vjenčanja tiče, moja želja  je da se to održi do kraja godine. Ali još nemamo nikakvih detalja. Te slatke muke nas tek čekaju", rekla je jednom prilikom ranije ove godine.

Zaručeni krajem ožujka

Inače, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, pišu srpski mediji, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 12.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje. Par se zaručio krajem ožujka.

"Vrijeme je da vam priopćim da se udajem", napisala je Isidora tada na Instagramu uz fotografiju zaručničkog prstena, a sve se odvilo na proslavi njenog rođendana.

Glumac nedavno uhićen

Podsjećamo, glumac je sredinom travnja bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srpski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. Trifunoviću je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srpskog medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Trifunović je bio priveden i u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu. Prije nekoliko mjeseci dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu

>> Zaručnica Sergeja Trifunovića se oglasila nakon njegovog uhićenja

Pročitajte više