Severina optužila ravnateljicu: "U dogovoru s Milanom me prijavljuje za nebrigu"

Foto: Instagram

NAKON što je napala pravobraniteljicu za djecu, Severina je prozvala ravnateljicu osnovne škole koju pohađa njen sin Aleksandar za kojeg tvrdi da su ga učiteljice u školi zlostavljale

Ravnateljicu je, između ostalog, optužila da je u dogovoru s djetetovim ocem Milanom Popovićem te da je zbog toga prijavljuje socijalnoj skrbi za nebrigu, a iznijela je i tvrdnje da je Milan školi zauzvrat napravio novo igralište. 

"Protiv nje i škole dignute su brojne tužbe. Ona je osobno odgovorna jer po uputi oca nije dozvolila mom djetetu da ode iz škole sa svojim poočimom ,te su ga učiteljice Marina i Petra vukle za ramena,za ruku,potezale za stomak i prijetile mu ako se ustane sa stolice da će dobit i batine. Inače,za ovu školu sam se nažalost prošle godine na sudu izborila da mogu samostalno upisati dijete u školu (jer se otac žalio) i obavljati sve pravne radnje.Pravna radnja je sve na sto stavljate potpis.Pa tako i lista tko može kupiti dijete kad roditelj ne može .U međuvremenu se gospođa Klinger zbližila s tatom (čak je napravio i novo školsko igralište ispred škole) te su se oni dogovorili da u pravnu radnju ne ubacuju i listu s imenima ljudi koji bi dolazili po dijete kad ja ne mogu jer je otac to zahtijevao", tvrdi Severina. 

>>>Milan o incidentu u školi: "Igor je to isprovocirao, škola je zvala policiju"<<<

>>>Igor Kojić: Milan laže, ja sam zvao policiju, učiteljice su maltretirale dijete<<<

U nastavku je otkrila da ona zbog toga ima velikih problema budući da navodno ni njena majka ne može preuzeti svog unuka iz škole. 

"Tako sam jedina majka u Hrvatskoj koja ne smije biti bolesna ili raditi ,jer ako ne dođem po dijete prijavljuju me socijalnoj službi.Ona je ustanovila pravilo da ja o tome ne mogu odlučiti pa po moje dijete po naputku oca ne smije u školu doci ni moja mama na primjer. Čak sam i nakon operacije bruha direktno iz bolnice morala po dijete. Ona me, u dogovoru s ocem, kad mu treba za socijalnu skrb ili za potrebe suda prijavljuje za nebrigu o djetetu, što čak izjavljuje i po novinama. Prošle godine mi je prijetila da mi dijete neće ići na izlet", piše Severina. 

Također je ponovila tvrdnju da joj je Bandić priznao da je Milan Popović obećao gradu dati 50 milijuna eura

"Ovo je državna škola, spada pod grad Zagreb, što znači da je pod vlašću gospodina Bandića. Ako se uzme u obzir da je Milan Popović obećao Milanu Bandiću 50 milijuna eura za grad, što mi se gospodin Bandić osobno pohvalio u razgovoru, šta mislite odakle vitar puše?" zaključila je. 

Pročitajte više