Severina u lovu na trubača kojem je Ceca "druga majka"

SVESTRANOJ Severini, ako je vjerovati srpskim tabloidima, za oko je zapeo 24-godišnji trubač Dejan Petrović iz Dubokog, ovogodišnji dvostruki pobjednik Sabora u Guči i sin legendarnog trubača Miće Petrovića. Bez brige, Seve i dalje voli svog Slavka, a mlađahnog Petrovića "hvata" samo zbog posla. Već mu je navodno ponudila suradnju u budućim projektima, a jedan od njih bi trebao biti i zajednički nastup na njenom koncertu u Beogradskoj areni, 17. listopada.

"Kada me na telefon nazvala ženska osoba i predstavila se kao Severina, mislio sam da se netko šali sa mnom. Međutim, ispostavilo se kako je stvarno ona i to sa prijedlogom o suradnji. Rekla mi je da bi joj bila velika čast da radi s nama, a ja sam joj odgovorio da je meni još veće zadovoljstvo surađivati sa velikom umjetnicom i profesionalkom kao što je ona", ispričao je Dejan Petrović za Alo!, dodajući kako pretpostavlja da ga je Severina nazvala jer su ga ishvalili u produkcijskoj kući Music Star koja je objavila njegov posljednji CD. Razlog više je taj, smatra Petrović, što je njegov pokojni otac godinama surađivao sa Goranom Bregovićem.

S Cecom surađuje sedam godina: "Kupila me svojim prijateljskim gestama"

O Petrovićevom trubačkom umijeću svjedoči činjenica da je osvojio čak šest zlatnih i dvije prve trube Guče. Od srpskih zvijezda najviše cijeni Cecu Ražnatović, s kojom surađuje još od 2002. godine: "Cecu dugo poznajem i vrlo poštujem, doslovno kao drugu majku. Kupila me svojim prijateljskim gestama, veliki je čovjek i pravi prijatelj. Nikada nije zaboravila čestiti nam rođendan, neku godišnjicu. Javi se, pita kako smo. Inače, surađivao bih sa svima koji su spremni na korektnu suradnju. Mogu se prilagoditi bilo kojoj vrsti glazbe pa bih tako mogao svirati i sa Severinom, ali i pop grupama iz Srbije ili neke druge zemlje. Osobno, volio bih da napravimo nešto što će biti sasvim drugačije i originalno u odnosu na ono što smo dosad i ona i ja učinili".

Pročitajte više