Žena slavnog rokera iznenadila fanove izgledom, pišu: Što je napravila s licem?

Screenshot: Instagram

NA INSTAGRAM profilu Birmingham Royal Ballet objavljen je video u kojemu Sharon Osbourne priča o baletu Black Sabbath čija će se premijera ovog mjeseca održati u britanskom kazalištu Birmingham Hippodrome. Taj je balet inspiriran glazbom benda njezinog supruga Ozzyja Osbournea. 

"Kad sam čula da se snima balet na glazbu Black Sabbatha, mislila sam da je to neočekivano. Tko bi se sjetio te kombinacije? Samo sam pomislila da je briljantno", rekla je Sharon u videu.

Ispod videa su se nanizali komentari o njezinom izgledu. Sharon je mnogima u ovoj objavi neprepoznatljiva.

"Morao sam dvaput pogledati, to ne može biti Sharon", "Nisam je prepoznao", "Što je napravila s licem?", "Što se događa ovdje?", pisali su ljudi u komentarima, no bilo je i obožavatelja koji smatraju da Sharon izgleda bolje nego ikad. 

Lani je progovorila o estetskim korekcijama

Inače, Sharon je prošle godine govorila o estetskim korekcijama. Podijelila je svoje iskustvo s posljednje korekcije kojoj se podvrgnula, a nije skrivala da je rezultatom bila vrlo nezadovoljna.

"U listopadu sam obavila potpuni facelifting i izgledala sam kao jedna od onih kraljevskih mumija koje omotaju. Pakleno je boljelo. Bilo je užasno. Jedno oko se razlikovalo od drugog. Izgledala sam kao Kiklop, kao grbavac", ispričala je tada.

Pročitajte više