Simona pokrenula brakorazvodnu parnicu i počela tražiti novog dečka

PRVO sudsko ročište u brakorazvodnoj parnici Gotovčevih je zakazano za početak listopada, piše tjednik Arena. Simonicu će u sporu protiv supruga zastupati Dafinka Večerina, a Antu Snježana Premušić Baltić, i, nada se Simona, parnica bi trebala ubrzo okončati ono što "godinama već nije brak, samo medijska farsa".

Simona je potvrdila ono što je objavila prije nekoliko tjedana - novog dečka traži intenzivno, a hoće li on biti bogat ili ne, tvrdi da joj je svejedno. "Bitno je da je pažljiv, nježan i zgodan", izjavljuje Simona, kojoj je njezina obitelj u ovim trenucima najveća potpora. Također, dodaje, svojoj kćeri uvijek će dostavljati hranu na stol i brinuti se o njoj, a ne bude li posla na sceni, kaže Simona, zaposlit će se u dućanu!

A Ante se, navodno, još uvijek nada obratu situacije i povratku žene i djeteta kući. I dalje je obasipa pozivima, cvijećem i poklonima, na što Simona više uopće ne reagira. I dalje je ne pušta s oka; dokazao je to i prošlog vikenda u narodnjačkom klubu "Lampaši", gdje je Simona odrađivala jednu od svojih mnogobrojnih gaža. Ante je nije puštao s oka, a Simonica je, razdragana plejbekom i podivljalom publikom, otpjevala jednu uskoro bivšem suprugu u čast. Kući su otišli u različitim automobilima i u različito vrijeme.

Pročitajte više