Slavni pjevač kojeg su u Hrvatskoj opsjedale manekenke nakon pomirenja s curom ne sliči na sebe

Foto: Guliver Image/X17

VEZA Justina Biebera i Selene Gomez stalno je u problemima, a paparazzi su snimili mladog pjevača u neprepoznatljivom izdanju. Umjesto kratko ošišane kose sad fura nešto duže plave uvojke, a kad naleti na fotografe u gradu, uvijek je neuredan i zgužvan.

Kako sad pišu strani mediji, Selena i Justin su zajedno, no njena majka Mandy ne prihvaća njihovu vezu.

Dvoje mladih pjevača već je hodalo dok su bili mlađi, a njihov prekid rezultirao je Seleninim odlaskom na odvikavanje. Zbog tog je jasno zašto njena majka nije oduševljena time što su od kraja prošle godine opet zajedno. Selena pak tvrdi da je Justin sad drugi čovjek.

"Selena pokušava uvjeriti majku da se Justin promijenio. Još tu postoji animozitet, a njena majka nije prihvatila tu vezu", rekao je izvor za Hollywood Life.

Mandy je pak nedavno priznala da godinama nije u nikakvom kontaktu s bivšim dečkom svoje kćeri te da uopće nije sretna što su opet zajedno.

"Ona i dalje želi zaštititi Selenu i uvijek će to pokušavati pa je treba još uvjeravati da se Justin promijenio", dodao je izvor.

Razloga za njenu zabrinutost je mnogo. Osim što je Seleni lani transplantiran bubreg nakon što su joj bubrezi otkazali zbog lupusa, nedavno je ponovno završila na liječenju u skupoj klinici. O razlozima koji su je naveli na liječenje nije se oglašavala. 

Justin je u studenom 2016. godine posjetio Zagreb, a najviše interesa izazvalo je njegovo druženje s hrvatskim manekenkama, od kojih je jednu izmasirao.

>>>FOTO Pogledajte tko je zgodna manekenka koju je masirao Justin Bieber<<<

Pročitajte više