Šprajc se šali: To je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC na sebi svojstven način našalio se s masonima, jednom od glavnih tema posljednjih dana u Hrvatskoj.

Voditelj koji je promijenio životne navike nakon infarkta koji je doživio krajem studenog podijelio je fotografiju nakon tjelovježbe, a usput se osvrnuo i na goruću temu u medijima te nasmijao svoje fanove i pratitelje.

"Rezultat koji vidite baš po ničemu nije spektakularan, ali smisao fotke nije da se hvalim brojem prošetanih kilometara nego da se vidi kako sam ušao u društvo ozbiljnih health smartwatch šminkera. Jer čemu pare, koraci ili kilometri ako ih ne možeš pokazati. Ubuduće će me dakle kroz život voditi pametna vurica, izbor je pao na ovaj, prije svega jer mu baterija traje duže od života, bilježi i broj preostalih vlasi a s njim čak i priložena ruka slona izgleda koliko toliko elegantno. Inače neka vas ne zbunjuje što sat nosim na desnoj ruci, to je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji, al toliko je tajna da ne znam ni ja koja je", napisao je Šprajc.

"Uvijek originalan", "Kralju", "Legendo", pisali su Šprajcu, a mnogi su mu poželjeli čim brži povratak na posao te mu poručili kako im nedostaje na televiziji.

Pročitajte više