Srbijanska liječnica huliganima: "Neka bi djeca dala sve da imaju vaše zdravlje koje trošite iz bijesa"

Foto: Facebook/Twitter

HRVATI koji su prije nekoliko dana sudjelovali u tuči grobara na utakmici Partizana i Crvene Zvezde danima su top tema medija diljem regije. Splićanima je određen pritvor od 30 dana u ozloglašenm CZ-u, a moguće je da će dobiti višegodišnju zatvorsku kaznu.

Ipak, najjaču poruku huliganima i svima koji sudjeluju u nasilju na sportskim terenima preko društvenih mreža poslala je beogradska liječnica Danica Grujičić. Ona je svojim statusom na Facebooku dala misliti mnogima i potresla regionalnu javnost, a istu poruku objavila je i na Twitteru.

"Zanijemim svaki put kada vidim ovako nešto! Moje kolege i ja se svakog dana trudimo izliječiti bolesne ljude i djecu koja se bore da prežive jer imaju tisuće svojih osobnih razloga zašto žele živjeti! A onda vidim ovo, huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvrijedni i ono što je još gore ugrožavaju tuđe. Nije ovdje problem samo stadion i ''navijači'' ovakav vid nasilja se u posljednjih 30-ak godina proširio i na škole, ulice...Ako se cijelo društvo ne uključi da uradimo nešto KORJENITO I ODMAH bojim se da biti kasno. Zapitajte se koliko bi bolesne djece i njihovih roditelja dalo SVE za vaše fizičko zdravlje koje trošite iz bijesa", napisala je doktorica Grujičić.

 

Pročitajte više