Što se događalo na svadbenom slavlju: Clooney doživio neugodnost na ulazu, William sprdao brata

Foto: Hina/Instagram

PRINC Harry i Meghan Markle, koja od jučer nosi titulu vojvotkinje od Sussexa, sinoć su slavili s 200 članova obitelji i bliskih prijatelja u Frogmore Houseu.

Riječ je o ladanjskoj kući u vlasništvu kraljevske obitelji koju krasi prekrasan vrt, javlja Daily Mail. Među slavnim uzvanicima bili su Serena Williams, Amal Clooney sa suprugom Georgeom, glumica Priyanka Chopra te modna dizajnerica Jessica Brownstein.

Kako pišu britanski mediji, Clooney je na ulazu u Frogmore House čekao desetak minuta jer ga policajci nisu željeli pustiti unutra. Goste je zabavljao britanski voditelj James Corden, a za glazbu je bio zadužen DJ Sam Totolee, koji je nastupao i na vjenčanju sestre Kate Middleton, Pippe Matthews.

Nakon odlaska starijih uzvanika s fešte, princ William, Tom Inskip i Tom Van Straubenzee počeli su između sljedova jela zbijati šale na račun Harryjevog razuzdanog načina života prije nego što je upoznao Meghan. Kako javljaju mediji, izbjegli su sočne detalje kako Meghan ne bi bilo neugodno. S druge strane, Harryju je bilo neugodno kad je njegov otac Charles počeo pričati o tome kako mu je mijenjao pelene i hranio ga na bočicu.

"Obećao sam da Amerikanci neće ukrasti mačeve koje tu imamo, a kad budete odlazili, budite tihi da ne probudite susjede", našalio se pak Harry na račun gostiju s Meghanine strane.

Nakon mini koncerta Eltona Johna, gosti su se zasladili svadbenom tortom od limuna i bazge, a večer je završila vatrometom.

Iako to nije najavljeno, britanski tabloidi pišu da su gosti nakon ove službene proslave završili u Chiltern Firehouse u londonskom kvartu Marylebone, a navodno je planiran i tulum u privatnoj rezidenciji u Chelseaju.

Meghan je na slavlje stigla u svilenoj haljini s potpisom Stelle McCartney, a ona i Harry do Frogmore Housea dovezli su se u Jaguaru E-Type Concept Zero, u čijoj je izradi sudjelovao i Mate Rimac.

Kraljevska obitelj zahvalila je svima koji su došli u Windsor radi vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, javlja u nedjelju BBC. Tisuće ljudi okupile su se na ulicama kako bi vidjele par na njihov veliki dan, a milijuni su pratili televizijski prijenos vjenčanja diljem svijeta.

Par neće odmah otputovati na medeni mjesec.

Princ Harry dao je svojoj mladenki kao vjenčani poklon prsten s akvamarinom koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci Diani, princezi od Walesa.

Novovjenčani par, koji će sada biti poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, proveo je noć u dvorcu Windsoru.

Meghan će u utorak nazočiti svojoj prvoj kraljevskoj vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači. To će biti prvi službeni angažman para otkako su postali muž i žena. 

Pročitajte više