Student osvojio 125.000 kn, a ima još dva jokera. Za ovo pitanje je tražio pomoć

Foto: HRT

STUDENT Pavao Banić iz Ivanić Grada osvojio je 125 tisuća kuna u večerašnjoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš, a svoj pohod na milijun nastavit će i u sljedećoj epizodi uz preostala dva jokera.

"Imam neki dobar osjećaj u vašem slučaju. Ne znam zašto", rekao mu je Tarik čim je sjeo u stolac preko puta njega, kao da je znao da bi Pavao mogao daleko dogurati. Inače, ovaj student trenutno živi u jednom zagrebačkom studentskom domu.

Dosad je iskoristio samo joker Zovi i to na pitanju za prelazak drugog praga. "Protagonisti kojeg romana bombardiraju Bolognu, Avignon, Orvieto i Parmu?" glasilo je pitanje za 32 tisuće kuna. Ponuđeni odgovori bili su: Klaonica 5, Mila 18, Kvaka 22 ili Fahrenheit 451.

Pavao je odlučio nazvati mamu koja se nakon kraćeg dvoumljenja odlučila za naslov Kvaka 22, a sin je poslušao njenu sugestiju, što mu je donijelo sigurne 32 tisuće kuna.

Nakon toga je odgovarao na pitanje o tome koji je naš izvođač na Eurosongu izvodio pjesmu na isključivo engleskom jeziku. Između Vanne, Puta, Claudije Beni i Jacquesa odlučio se za Vannu te tako osvojio 64 tisuće kuna.

Pitanje za 125 tisuća kuna glasilo je: "Koja je najveća dopuštena brzina kretanja na našim autocestama?" 

Ponuđeni odgovori su bili: 27 m/s, 30 m/s, 33 m/s i  36 m/s. Pavao je točno odgovorio 36 m/s te tako osigurao mjesto u kvizu i u sljedećoj epizodi kada će otvoriti pitanje za 250 tisuća kuna s dva jokera u džepu.

Pročitajte više