Subotnja špica: Iva Jerković mamila poglede u laganoj, proljetnoj haljini

GRAĐANI i brojni poznati danas su preplavili zagrebačku špicu. Vjekoslava Bach bila je na piću s Nenadom Kljajićem. Voditeljica je pričala na mobitel, no to očito nije smetalo njenom dragom jer joj se cijelo vrijeme razgovora smješkao. Na špici se pojavio i Neven Ciganović u društvu svoje dobre prijateljice Ive Jerković. Lijepa je manekenka mamila poglede u lepršavoj proljetnoj haljini, a Cigi je pored nje hodao u nešto toplijoj varijanti, s majicom dugih rukava i jaknom u ruci. Mladen Burnać pio je kavu s društvom, no pjevač ovog puta nije uz sebe imao neku od ljepotica koje su gotovo uvijek uz njega.
 
omislav Horvatinčić redovito je viđen na zagrebačkoj špici, a danas je bio u društvu Slavena Letice kojeg se također sve češće može vidjeti na jednoj od terasa. Za razliku od centra grada, gdje svi sjede ili šeću, na Jarunu je vrlo živo. Zahvaljujući toplom i sunčanom vremenu, atmosfera je bila kao na plaži, a brojni građani uživali su u sladoledu, šetnji, sunčanju, rolanju, odbojci na pijesku ili u roštiljanju.

Plaža u Makarskoj također je bila puna ljudi. Oni hrabriji brčkali su se u plićaku, dok su ostali sjedili na pijesku ili se sunčali na jahtama. Daleko od gradske vreve, Miroslav Tuđman i Zdravko Tomac sjedili su na terasi jednog makarskog hotela i razgovarali. Jesu li raspravljali o aktualnim političkim problemima ili o mnogo "prizemnijim" stvarima, nije poznato.

Pročitajte više