Tamara i Olivera posvađale se zbog Gospodina Savršenog: "Skini mi se, seljanko"

Foto: Press

U KUĆI Gospodina Savršenog situacija je napeta. Tamara i Olivera su se posvađale, a u posebnoj emisiji s Antonijom Blaće Tamara je opisala što se dogodilo.

"Mi smo imale slobodan dan i ja sam obavljala nešto preko mobitela za posao i faks. Olivera me pratila po kući i onda je stala nasred dnevnog boravka i rekla da nas male, ili niske ili mlade, treba  baciti u kamin, tamo su bile rešetke neke oštre, nemam pojma... To je bila situacija koja je trajala, non-stop je kenjala. U jednom sam se momentu digla i rekla joj: 'Hajde, skini mi se.' Ona se automatski stvorila u mom osobnom prostoru, ja sam se nasmijala i rekla - ne. Ja se neću fizički obračunavati, ona mi je nešto rekla, ja sam odgovorila: 'Ajde, seljanko, pusti me, to je to'", ispričala je Tamara.

Bruna, koja je u showu bila na Oliverinoj strani, u emisiji A sad djevojke! stala je na Tamarinu stranu. Matea je i dalje branila Oliveru.

"Smatram da s Oliverine strane nije bila prijetnja niti malo. Samo Olivera zna zašto su joj neke stvari zasmetale kod Tamare", rekla je.

Matea je rekla da je čula Oliverine riječi, ali da ih nije shvatila kao prijetnju.

Bruna je uvjerena da Matea brani Oliveru jer su super prijateljice, no Matea je ustvrdila da su se samo dva puta dopisivale, ali se nikad nisu vidjele.

Pročitajte više