Tip pitao curu s Tindera da odu na sladoled, njezin odgovor izazvao je raspravu

Foto: Press

AKO ste mislili da je sladoled odlična ideja za spoj tijekom vrućih, ljetnih dana, nakon ove doista čudne priče možda ćete se predomisliti. Naime, ovih dana Redditom i Twitterom proširio se screenshot razgovora dečka s djevojkom koju je upoznao na Tinderu.

Dečko imena Vance toj je djevojci predložio da odu na sladoled budući da je vani jako vruće, no ovakav njezin odgovor nije očekivao. "Pretpostavljam da se spojevi sa sladoledom danas smatraju užasnom idejom", napisao je Vance u objavi screenshota. 

Odbila spoj uz sladoled

Naime, Vance je ovakvu poruku poslao djevojci: "Nadam se da imaš dobar dan. Uzbuđen sam zbog sutrašnjeg dana. Mogu te pokupiti, ali ako ti to nije ugodno, možemo se naći negdje. Ne znam zašto, ali osjećam da bismo mogli otići na sladoled po ovom vrućem vremenu."

Djevojka mu je odgovorila: "Žao mi je ako će ovo zvučati bezobrazno, ali ne idem na sladoled na spojevima. Imam 26 godina i takav spoj mi zvuči kao apsolutni minimum. Spoj bi bio gubitak vremena za oboje jer vjerojatno nemamo istu vibru." 

Objava skupila hrpu reakcija

On joj je na to odgovorio "kul", ali poruka nije isporučena jer ga je djevojka blokirala. Ova objava izazvala je raspravu na Redditu. Ima više od sedam tisuća komentara. Dok se nekima sviđa takva vrsta spoja, jedni podržavaju djevojku koja ne želi pristati na to.

"Išla sam na takve spojeve, zabavni su i lagani", "Bila bi sretna s takvom idejom za spoj", "Ona propušta. Naći ćeš nekoga tko će cijeniti tvoj sladoled", "Nema smisla odmah odustati od takvog spoja jer ni ne poznajete osobu, možda vam se svidi kroz razgovor", "Vjerojatno je htjela besplatnu večeru", "Ne uživa u malim stvarima."

"Dopušteno je ne otići na spoj ako mislite da je druga osoba uložila malo truda", "Bila je pristojna, po mom mišljenju nije učinila ništa loše", "Dopušteno joj je odbiti. Ona misli da spoj uz sladoled nije zabavan ili vrijedan njezina vremena", "Ženama je dopušteno reći ne", pisali su ljudi. Nakon mnogo reakcija Vance je pojasnio svoj odnos s tom djevojkom.

"Prije ovog razgovora dopisivali smo se na Tinderu. Dobro smo se slagali i pozvao sam je van. Pristala je i rekla je da je slobodna u četvrtak. Onda se javila i rekla da je ipak zauzeta i da može u utorak. Zatim sam tražio njen broj kako bi nam bilo lakše dogovoriti se. Sljedeće što se dogodilo je ovaj screenshot. Blokirala me na svemu nakon svoje poruke", napisao je Vance. 

Pročitajte više