Trumpov sin prodaje majice s natpisom "Oružje ne ubija ljude, Alec Baldwin ih ubija"

Foto: Brian Cahn/Guliver Image

SAMO nekoliko dana od tragedije na snimanju filma Rust, u kojoj je glumac Alec Baldwin usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins, najstariji sin Donalda Trumpa, Donald Trump Jr., iskoristio je priliku da se naruga glumcu i istovremeno zaradi na nesretnom događaju. 

Sin bivšeg američkog predsjednika podijelio je nekoliko fotografija i priča na Instagramu od tragičnog incidenta, a jedna od najnovijih priča prikazuje majicu s natpisom: "Oružje ne ubija ljude, Alec Baldwin ubija ljude". Uz fotografiju je stavljena i poveznica na internetsku stranicu mlađeg Trumpa, gdje se majica prodaje za 27.99 dolara (oko 180 kuna). 

Trump Jr. je također na jedan Story stavio i fotošopiranu fotografiju glumca kako nosi majicu s navedenim natpisom.  

Donald Trump Jr. je u nedjelju na Instagramu podijelio mem: "Hajdemo svi gledati kako Alec Baldwin okrivljuje pištolj", a objava je bila naslovljena: "Samo je pitanje vremena." Također, prije toga je podijelio je još jedan mem s fotografijom Aleca Baldwina: "Onaj pogled kada protivnik oružja ubije više ljudi pištoljem nego što je vaša opsežna zbirka vatrenog oružja ikada učinila..."

Bivši predsjednik Trump i Alec Baldwin su u dugotrajnoj svađi, a glumac je utjelovio kontroverznog političara u emisiji Saturday Night Live. Nastupi su očito toliko iznervirali Trumpa da je na Twitteru svojedobno pozivao na istragu TV mreža koje kritiziraju republikance.

Pročitajte više