Udaje se Gisele Bündchen, najbolje plaćena manekenka na svijetu

GISELE BÜNDCHEN, najbolje plaćeni top model, uskoro planira vjenčanje sa svojim dečkom, igračem američke NFL lige, Tomom Bradyjem. Par je u vezi od 2006. godine i prema napisima New York Posta vjenčanje se planira ove zime u njujorškom Tavernu. Iako je super model Gisele prije nekoliko mjeseci izjavila kako se odlično zabavlja i da želi uživati u stvarima kakve one doista jesu, čini se kako se ljepotica ipak predomislila. Najljepši dan u životu bi joj, prema izvorima, trebala krasiti vjenčanica s potpisom Diora ili Chanela. "Vjenčanje bi trebalo biti maleno i jednostavno. Skromno baš kakva je i Gisele", rekao je jedan izvor.

Bahata Gisele

"Giselini su zahtjevi bili nerealni i besramni. Niti njezin odvjetnik ne gleda realno na situaciju. Za novu modnu sezonu već smo izabrali prekrasne mlade djevojke pa nemamo namjeru udovoljavati bahatim zahtjevima", izjavila je glasnogovornica Victorije Secret, nakon što je 2007. Gisele tražila povećanje honorara. Bila je u društvu Viktorijinih anđela punih sedam godina, ali su nakon njenog zahtjeva odlučili prekinuti ugovor.

Iako je najzaslužniji za njezino pojavljivanje na naslovnicama bio njezin bivši dečko, glumac Leonardo DiCaprio, Gisele je nakon prekida postala jedno od najtraženijih lica na modnim pistama. Prema Forbesu, ona je i dalje najbolje plaćeni model na svijetu, ali i 16. po redu najbogatija žena u svijetu showbiznisa.

A.M.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više