Vlatka Pokos: Instagram mi je obrisao objave, zna se kazna za promoviranje ustašluka

Foto: Instagram

VLATKA POKOS jučer je na svom Instagramu objavila fotografiju broda u Splitu te izjavila da će zbog oblika slova U koje se na brodu nalazi podnijeti kaznenu prijavu, a danas se oglasila i tvrdi da joj je Instagram obrisao sve objave zbog "slavljenja terorističkih organizacija". 

Instagram uklonio objave 

"Instagram je uklonio moje objave, zbog, citiram 'slavljenja terorističkih organizacija'. Eto, nije tako teško zaključiti koji simboli su zločinački i teroristički. To nisu u stanju samo potkapacitirani građani Hrvatske. Ipak, kazneni zakon jasno kaže kakve su kazne za promoviranje fašizma/nacizma i ustašluka. Stoga, očekujem primjerenu kaznu za sve one koji promoviraju isto", napisala je danas na Instagramu. 

O hrabrim ženama i premijeru 

"Netko je rekao da su u ovoj zemlji samo žene hrabre. Slažem se i koristim ovu priliku izraziti svoju apsolutnu podršku gospođi Maji Đerek. Sigurna sam da je beskompromisno poštena i profesionalna, a takvi u korumpiranoj kaljuži nemaju šanse.

Takve žene izložene su degutantnim napadima, omalovažavanjima, uvredama i prijetnjama. Ovo je zemlja u kojoj građane otvoreno vrijeđa samozadovoljni premijer, dok njegovi poslušnici bezočno pljačkaju i uništavaju ovu zemlju. To je Hrvatska. 

"Hrvatska je potonula u mrkli mrak" 

Ovo je zemlja potkapacitiranih političkih poslušnika, lažnih doktora znanosti i izvanrednih profesora, s jedva završenom srednjom školom. Ljudi mi ‘dobronamjerno’ govore da šutim jer u Hrvatskoj je zamrla svaka misao o poštenju, slobodi i napretku bilo koje vrste. Hrvatska je potonula u mrkli mrak", zaključila je. 

Pročitajte više