Vruća Hana savjetuje kako uhvatiti sponzora i iscijediti ga do zadnje lipe

HANA HADŽIAVDAGIĆ sljedećih će mjeseci na tjednoj bazi savjetovati ambiciozne djevojke u hvatanju željenog sponzora, i to u emisiji Red Carpet, u kojoj je dobila rubriku naziva "Savjetovalište za sponzoruše". Tako se Hani, koja je diplomirala nerad i naslikavanje po bosanskim i regionalnim društvenim kronikama, ispunio životni san. San o naklapanju ispraznih gluposti u  televizijskom eteru (sva sreća, onim minutama koje su nepodobne  za djecu i maloljetnike), u kojima će Hana svoje kolegice podučavati kako se uvući u "visoko društvo", kako falsificirati pozivnice za ekskluzivne partyje, kako iz dečka iscijediti sve, do zadnje lipe, a da on to ne shvati, i još mnoge, mnoge druge tajne iskusnih sponzoruša.

Kakve silikone izabrati?

I zna Hana (valjda) kako se to radi; nikada se nije ustručavala otvoreno priznati da je baš ona "najveća sponzoruša na našim prostorima, osoba koja je diplomirala na katedri sponzorstva", a, kaže, ni silikoni koje joj je majka poklonila za "neki akademski uspjeh" u tome joj nisu odmogli. Upravo će silikoni biti jedna od tema kojom će se iskusna društvenjača baviti, jer kaže Hana, nije na odmet znati kakve treba izabrati.

A kako sponzorušu skinuti s grbače?

A kako javljaju s Nove TV, ni potencijalni sponzori neće ostati kratkih rukava kada je o Haninom savjetovanju riječ. "Bosanska Paris Hilton" istima će dati potanke upute kako privući silikonske ljepotice, čime ih zadržati, ali i, što je možda najbitnije, kako iste skinuti s grbače, jer Hana ima iskustva i jedva čeka da ga podijeli sa šarolikom gledateljstvom koji prati programsku shemu spomenute televizijske kuće.

Koga briga?!

I to je, čini se, baš ono što zemlji s nešto više od tričavih šest posto akademski obrazovanih građana treba; "skandalozna" starleta i njezini savjeti. Kažemo "skandalozna", jer od Hane smo do sad čuli i vidjeli štošta, ali priznati joj se mora, trač rubrike je uvijek znala puniti i baš joj to daje pravo savjetovati sebi slične. Šačica glupih izjava, prenemaganje na Farmi, poneki javni lezbijski klinč (da, pritom mislimo i na onaj sa sve duhovitijim Ciganovićem) i voila - ako ste u potrazi za površnom medijskom karijerom, uspjeh vam je zagarantiran.

Pročitajte više