Zagrepčanka posjetila "najbezobrazniji restoran", radnica joj pokazala srednji prst

Screenshot: TikTok

ZAGREPČANKA Ines posjetila je restoran u Manchesteru koji zovu "najbezobraznijim restoranom na svijetu". 

Objekt pod nazivom Karen's Dinner inače je jedan od najpopularnijih restorana u Velikoj Britaniji. Ističu da se ponose "ukusnim burgerima i neljubaznim osobljem". Ines je odlučila provjeriti je li to doista tako i s društvom je posjetila restoran. Svoje iskustvo opisala je videom na TikToku. 

@happines_zagreb we visited the most viral restaurant at the moment, the one and only: @Karen's Diner #karen #manchester #restaurant #funny #unitedkingdom ♬ original sound - happINES🍀

Dočekala ju je djelatnica s ljutitim izrazom lica koja ju je pitala razumije li koncept restorana i hoće li se rasplakati. Ines joj je kroz smijeh odgovorila "možda", a djelatnica joj je rekla: "Onda plačite u toaletu jer nikog nije briga."

@happines_zagreb @Karen's Diner @Karen's Diner Manchester #karensdiner @Karen's Diner Auckland ♬ original sound - happINES🍀

U drugom videu Ines je pokazala kako je osoblje u restoranu doista neljubazno i nekulturno, a gostima čak pokazuju i srednji prst. Iz restorana su nedavno otkrili i da traže nove radnike. "Želite biti plaćeni da budete nepristojni prema našim iritantnim gostima? Prijavite se, zapošljavamo", poručili su.

Pročitajte više